Rondreizen vergelijken
Alle avontuurlijke rondreizen overzichtelijk op één rij !


vrijdag 17 januari 2020
be
     
 
Rondreiszoeker
Homepage
Een rondreis uitzoeken
Aanbieders rondreizen
Over deze website
"Rondreizen vergelijken"
Links
Alle reislinks !
Een link aanmelden
"Met 125 verschillende landen!"
Regel ook direct
Reisgidsen bestellen
Reiservaringen
Aktivatours
(0)
Baobab
(1)
De Jong Intra
(0)
Djoser
(3)
FOX Vakanties
(1)
Ilios Reizen
(0)
Koning Aap
(2)
Kras
(1)
Sawadee
(8)
Shoestring
(5)
SNP
(0)
SRC Reizen
(0)
TenzingTravel
(0)
TUI
(0)
Van Verre Reizen
(0)
 

Selecteer een rondreis
Ben jij op zoek naar een bijzondere en avontuurlijke vakantie ? Wil jij de Big five ontdekken in het Kruger Park in Zuid Afrika ? Of treedt je liever in de voetsporen van de Thai in het Grand Palace in Bangkok of misschien bevaar jij liever de Tapanahoy Rivier in de binnenlanden van Suriname.

Reisorganisaties
Een avontuurlijke reis kun je op vele manieren maken. Kies je voor een groepsreis kun je je richten op één van de vele reisorganisaties. Elke reisorganisatie heeft vaak een eigen gids waarin alle reizen opgenomen staan en sommige bieden er zelfs een DVD bij. De reizen in de gids verschillen in zwaarte en qua comfort, zodat je zelf de reis naar jouw keuze kunt samenstellen. Reisgidsen zijn meestal gratis te bestellen. Grotere reisorganisaties met actieve en avontuurlijke reizen zijn bijvoorbeeld : Djoser reizen, Sawadee, Baobab, Koning Aap, Summum en Shoestring. In de groepsreiszoeker vind je het aanbod van deze aanbieders.

Het kiezen van een reis
De keuze voor een reis is persoonlijk. Bepaal zelf welke landen jouw belangstelling hebben. Bepalend hiervoor kan het land zijn, de reisroute, maar natuurlijk ook het aantal dagen en de prijs. Als je één of enkele reizen geselecteerd hebt, kijk dan of de reis past in jouw eigen vakantieplanning. Controleer ook of het reisseizoen gunstig is voor het betreffende land en dat je niet midden in een regenseizoen arriveert. De beste reistijd kun je bijvoorbeeld op www.landenalmanak.nl controleren.

Een reisorganisatie kiezen
Zodra je een reis of enkele reizen geselecteerd hebt, moet je een keuze maken tussen de reisorganisaties. Ga hierbij niet alleen uit van de prijs, omdat sommige reizen uitgekleed aangeboden worden, terwijl andere reizen completer zijn. Controleer daarom goed welke bijkomende kosten aangegeven worden. Let ook dat het maximaal aantal deelnemers niet te groot is. Met een kleine groep ervaar je het land beter en hoef je minder op elkaar te wachten (max 20) Leg meerdere reisroutes naast elkaar en vergelijk welke bezienswaardigeheden aangedaan worden. Beoordeel welke bezienswaardigheden jij zeker wilt bezoeken en bepaal op basis van deze informatie de gewenste route. Probeer ook een inschatting te maken van de af te leggen dagafstanden. Elke dag 500 km. is geen pretje. Natuurlijk kun je ook op internet reisverslagen doorlezen voor een objectief beeld en foto's bekijken van andere reizigers. Heb je jouw keuze gemaakt, kun je de reis boeken.

Beschikbaarheid
Als je de reis uitgezocht hebt, wil je natuurlijk ook gegarandeerd op vakantie. Helaas blijken groepsreizen naar de minder gangbare landen niet altijd voldoende deelnemers voor een reis te zijn. Hou hiermee rekening met jouw vakantieplanning zodat je ook een reis eerder of later kunt nemen. Bij steeds meer reisorganisaties kun je vooraf zien welke reis gegarandeerd is (al gaat er natuurlijk geen reis meer door als iedereen hier op wacht). Ook kun je vooral telefonische contact op nemen om naar de groepssamenstelling te informeren. Schaf nog geen boeken aan en haal nog geen injecties of een visum voordat je zeker weet dat de reis door gaat.

Veel succes met het kiezen van een leuke avontuurlijke vakantie en alvast veel plezier tijdens je reis.

Klik hier om jouw rondreis te vinden!


 
     
Rondreizen vergelijken
Snel op weg
1. Kies een werelddeel
2. Kies daarna het land
3. Verfijn zonodig de selectie
4. Kies een reis voor info
5. Boek eventueel je reis
"Handig alles in één overzicht!"
Zoekvoorbeelden
Korte reizen
Alleen reizen 'Sawadee'
Goedkope reizen
Vanaf drie weken
Alle Afrika reizen
Alle september-reizen
Populair
Egypte
Vietnam
Mexico
Kenia
Zuid Afrika
China
Costa Rica
Laos
Maleisie
Thailand
Bekijk ook eens
Argentinië
Australië
Bolivia
Botswana
Cambodja
Canada
Chili
Cuba
Estland
IJsland
Indonesië
Jordanië
Marokko
Myanmar
Nepal
Nicaragua
Oman
Suriname
Thailand
Tibet
Turkije
Uganda
Verenigde Staten
Zambia
Zweden
www.rondreizen-vergelijken.nl | Alle avontuurlijke rondreizen op één rij! | (c) 2009 - 2020.